A Balaton egyike a világ karakteres termőhelyeinek, ahol értelmet nyer a terroir fogalma.

A termőhely megmutatkozik a borokban a változatos geológiának és a Balatonra néző dűlők egyedi mikroklímájának köszönhetően. Célunk, hogy ezek az árnyalatnyi, de jól beazonosítható különbségek megjelenjenek a borokban. Ez határozza meg a munkát a szőlőben és a pincében. Ezért tartjuk fontosnak az ökológiai gazdálkodást és a természetes borkészítést. Ezért becsüljük meg az őshonos szőlőfajtákat, az idősebb tőkéket és készítünk termésükből talaj-, hegy- és dűlők szerint válogatott borokat.

15 hektáros birtokunk 3 történelmi termőhely 10 dűlőjében található és teljes egészében ökológiai művelés alatt. Borainkat kizárólag saját alapanyagból készítjük a lehető legkevesebb beavatkozással a természet törvényeibe. A lassú erjesztés és érlelés, a gravitációs ülepítés és szűretlen palackozás mind meghatározó elemei a borászati munkánknak.

CSOPAK

Olaszrizling • 2020

ADATLAP

MÁRGA

Furmint • 2020

ADATLAP

TIHANY ROUGE

Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Kékfrankos • 2019

ADATLAP

MAGMA

Kékfrankos • 2019

ADATLAP

SZENT DONÁT

Kékfrankos • 2018

ADATLAP

5BAR

Olaszrizling, Furmint • 2019

ADATLAP

SLIKKER

Olaszrizling • 2018

ADATLAP

RÁTA

Kékfrankos • 2018

ADATLAP

RIZLING

Olaszrizling• 2020

ADATLAP

SLIKKER

Olaszrizling • 2019

ADATLAP

ARANYHÁZ

Kékfrankos • 2018

ADATLAP

DSC00121-Edit_3

VOUCHER RENDELÉS