A Balaton egyike a világ karakteres termőhelyeinek, ahol értelmet nyer a terroir fogalma.
A termőhely megmutatkozik a borokban a változatos geológiának és a Balatonra néző dűlők egyedi mikroklímájának köszönhetően. Célunk, hogy ezek az árnyalatnyi, de jól beazonosítható különbségek megjelenjenek a borokban. Ez határozza meg a munkát a szőlőben és a pincében. Ezért tartjuk fontosnak az ökológiai gazdálkodást és a természetes borkészítést. Ezért becsüljük meg az őshonos szőlőfajtákat, az idősebb tőkéket és készítünk termésükből talaj-, hegy- és dűlők szerint válogatott borokat.
15 hektáros birtokunk 3 történelmi termőhely 10 dűlőjében található és teljes egészében ökológiai művelés alatt. Borainkat kizárólag saját alapanyagból készítjük a lehető legkevesebb beavatkozással a természet törvényeibe. A lassú erjesztés és érlelés, a gravitációs ülepítés és szűretlen palackozás mind meghatározó elemei a borászati munkánknak.